time is gold

Thursday, August 25, 2011

Spontaneus Thursday # 4

Dengan mengeluarkan kata kata agama,tidak semestinya aku seorang ustazah

labuhnya tudung ku, tidak semestinya aku seorang yang alim

dengan menasihati orang lain tidak pula bermaksud aku ini adalah la orang yang sebaik-baiknya

aku cuma insan biasa yang mempunyai keinginan seperti kamu

cuma aku berkongsi apa yang aku pelajari dan apa yg aku tahu

dan mengingati diri sendiri supaya menjadi lebih baik ..







sumber :aku islam

8 comments:

hamzah ian said...

hehe.. nice one aisyah

Aisyah Ahmad said...

thanks hamzah :)

misz molecule said...

nak like & share tak boleh??ngee

Aisyah Ahmad said...

misz:boleh dear.tu pun copy jugak :)

Miss Nieyna said...

even d copy , maksudnya yg penting :)

Aisyah Ahmad said...

miss nieyna:yeah you are right :)

~Raihayu Raney~ said...

hamzah ian tuh yg komen 1st2..haha:D

Aisyah Ahmad said...

raihayu : hehehe