time is gold

Monday, August 8, 2011

macam mane ni??

pagi tadi malas seakan-akan melekat di badanku.seperti berkata,'tak payah la pergi kerja,bukan ada kerja pun'.
aku mahu saja menuruti perintah itu.tapi apakan daya.office itu bukan hak aku.tapi hak kerajaan orang lain.
ini angkara cuti hari minggu semalam.antara faktor penyebab malas.

baju kurung.sesuai sangat untuk ke office.pilih yang senang digosok.

gambar sekadar hiasan
masuk ke office terus menerkam ke komputer milik syarikat.check email.baca dan delete.tak perlu semakkan inbox. buka facebook. baca status member-member yang sudah melebihi berbelas-belas jam  yang lepas.bosan.

apalagi mahu dibuat pabila berseorangan?membaca entries yang aku follow.ini perkara rutin harian aku.aku akan membaca setiap entry yang aku follow.tidak akan tertinggal.
aku sekadar membaca tidak mengomen.tetapi sesekali ada juga aku tinggalkan komen.sekadar memberitahu tuan empunya blog,'hey i baca blog u,baca blog i juga ye.( ini tipu)

kadang-kadang terasa geram pabila blog yang letak lagu kegemaran beliau,kemudian dia post video.macamana nak dengar?kalau lagu yang guna fullmusik tu macamana nak hentikan?



P/S : jangan terasa jangan kecil hati.sekadar luahan di hari yang bosan :)

3 comments:

Jasman said...

kadang2 semak gak blog yg ada pasang lagu ni...klu buka 3 4 blog skali dh mcm hampeh bunyinye...

Aisyah Ahmad said...

kalau semak buka la satu2..hehehe..kdg2 best jugak dengar lagu tu..hehehe

misz molecule said...

ala..ilek2 suda ye yang...tak pasang pun lagi bagus..xberat