time is gold

Tuesday, December 21, 2010

saya buta IT

yuhuu..
trademark anak buah saya yang nakal..hehehe
aku selalu je baca blog2 yang diupdate oleh followers tak pun blog yang aku folow..
macam2 contest ada..blog kemas,blog cantik,blog ramai followers..bla.bla..bla.
ada lak blog yang dapat award la..friendship forever,blog paling cute.bla.bla.bla.
tapi
macam mane dorang buat??
macam mane dorang boleh menang??
siyes aku tak reti..
tak reti nak join contest2 tersebut..

satu lagi yang nufff nang..
ha yang ni pun tak reti..
tak tau pun pe function dia..
cam ne nak create menda tu..

aku memang buta IT..

tgk lah blog aku ni..
tak cantik langsung..
biasa jer..
xda pun yang kua tulisan gerak2..
xda theme yang comel2..

aih ada tak yang nak ajar saya ke?? (sambil buat muka kesian)
saya pun nak wat blog2 yang comel2..
hehehe

6 comments:

apek poyo said...

huhuhu..takpo..janji bole taip dlm blog ni sudahh..
dpt luah perasaan terpendam..
bkn nak famous pun kan....huhuhu

Bashtiah said...

Blog aku pun tak comel mana pun ecah..simple simple gitu je. Lagipun kan, bukan apa, kalau banyak sgt letak gadget comel nnt lambat pulak nk loadingnye.. jadi, KISS! keep it short and simple! ;)

HATI TERUSIK said...

apek : hehehe..xda la..nk gak dpt award..huahuahuahua..

bash: ala tp ko nyer ok la..hehehe

~fisha~ said...

alahai~~takpe..it ni, makin lame kite guna, makin bnyk kite tau..hihii..

~fisha~ said...

buat la nuffnang tu. alleast dpt gak duit sikit2.. senang je... klik kat nuff org then nt ade kuar link yg kite bleh register. tak pun, google je cara nk buat nuff ok! btw, cantik la blog awk!:)

HATI TERUSIK said...

fisha,thanks ye..nantilah..ada masa buat la nuff tu..line pun tak bape ok..;)