time is gold

Saturday, December 11, 2010

aku Dl sem ni??

alhamdulilah..
cam tak caye je kan..
W NOOR AISYAH W AHMAD
ALAMAT: bla..bla..bla..
PROGRAM: bla..bla.bla..
COURSE                                          GRED
1. HTT bla..bla..                                   A
2. ECO..bl..bla..                                   B
3. HTH bla..bla..                                  A+
4.bla..bla..                                            A
5. bla..bla..bla..                                     B+
6.bla.bla..bla.                                        A
7.bla..bla..bla..                                      B+

CGPA : 3.87
GPA    : 3.87

wah cam xcaye je kan..alhamdulilah..
syukur padaMu Ya Allah..



pang..nah ambik ni..
dush2..dush2..dush2
tendang2 kat perut..
pang..tampar lagi..

eh kenapa ni????berangan rupanya..
hahahha..
ingat betul tadi..
isk3..isk3..
ko tak yah nak berangan sangat lah..
belajar pun malas..
nak result gempak konon..
tak pe la..
angan2 minah jenin..

ape2 pun alhmdulilah..
syukur..tak DL pun tak pe..
at least 3 pointer ke atas..
ni yang aku target..
tapi bila tengok balik result cam nyesal je..
rugi2..rugi2 woo..
weh bersyukur suda..
ok2..next sem kekalkan CGPA..
jangan banyak main..
usaha biar dapat DL..
ok2..
thanks2 kawan2 ye..
kita belajar sampai tengah malam..
stdy kat bilik ni..kat bilik tu..
wat past year@semester..
saling ingt mengingati..
hahaha..john ingt tak formula hafalan yang mengarut??
husna,selalu kejut aku bila aku tidur..
amber pun same..kita same2 stdy..turun naik g bilik orang lain.hahahaha
dan kawan2 yang len..kita wat past year same2..
tak sia2 usaha kita kan??

tahniah pada kawan2 yang DL..
kawan2,next sem kita wat yang terbaik..

4 comments:

Bashtiah said...

Ecah... Ecah... Aku betul2 ingat ko Dekan lah! Hahahaha...apa2 pun tahniah rakanku! Walaupun berlainan bidang, kita berusaha. ;)

nurdya julaikha said...

perghhhhhhhhhhh ak ingat btol2 DL da td! mengom ah cah,,,,ahahahhaa

salam said...

tahniah la..hahaha
sem depan ade kan?buat betul2.
ceh, cakap org je lebih =)

HATI TERUSIK said...

bash:just a dream..hahahha..thanks..
congrats to you too..
nurdya: hahahaha.propa..
salam: thanks ye:)