time is gold

Saturday, October 30, 2010

THANKS A LOT

aku pun tak ingat hari ni birthday aku..
aku merayap2 kat level aku..
borak2..sebab malas nak study..
tibe2 ada called ada messages..
''happy birthday echah!sweet 21"
lah dah 30/10/2010.
aku dah 21 tahun..dah boleh mengundi..yeay
tak perlu nak excited sangat la..
ala umur dah meningkat..
tak nak2..hehehe..tak nak terima hakikat..

semalam tidur awal..sebab sakit perut sangat2..
tak tau kenape..pukul 3 lebih..
tiba2..''chah.teman aku g jamban meta,lampu xdok,,dok nyala"..
dengan malas bangun..

tarra keju saya..menatang pe gantung2 kat depan pintu ni..
wah ada belon..siap ada tulis2 lagi..cm2 ada..
ada kad ucapan gak..dari jong,usna,eyza,fazz,eika,umi and aney..
yang tak blah ada bunga kat atas rak kasut.. bunga dari jong,usna,eyza and tup2 zul..tibe2 je ko ada kan..
hahahaha..




        p/s:ala gambar bunga tak leh upload lak..huhu..xpe la..ni pun dah kira ok..

bila masa la korg g gantung..
thanks ye korang..tak tau nak cakap pe..thank you very much..
sampai orang yang kenal aku wish gak..
sah2 la dorang tgk dari belon2 kat pintu tu..
thanks gak member kat fb yg wish birthday..
member kt fon..huhuhu

p/s:aish stdy lom ag..dari semalam duk chapter 3..wahai cik perut jangan wat hal ye..nanti mama beli vitagen..sayangilah perut anda setiap hari..

3 comments:

dzull said...

aku wajib ada kat situ.haha!!

woghih den said...

happy birthday jugak...

HATI TERUSIK said...

zul:ko memang..hahaha
waghih: thanks..:)