time is gold

Wednesday, February 1, 2012

last day at Dusun ECO Resort


Hari ketiga dan hari terakhir di sana.Masing-masing tak sabar nak balik.Penat mula terasa.Sakit badan dan lenguh-lenguh satu badan.Jalan yang berbukit dan setiap hari turun dan naik bukit.Memang slim kaki.Aktiviti terakhir merentasi jambatan gantung dan flying fox.Tetapi sebelum itu,senamrobik baru ada setelah 3 hari berlalu.pelik kan?

tepuk2 semangat.dan tepuk break.tapi belajar sampai break 8 je.tak sempat.

senam robik lagu sedetik lebih. feeling habis.

hamboi.ignore gambar yg bergerak.syok bersenam.hehehe

ke kiri ke kanan.ke depan ke belakang.

dengar sini semua.kita akan naik jambatan gantung.safety first ye.

sape ada sakit2 boleh mintak ubat ye.

muka masing2 excited.aku muka cuak sebab takut gayat.
ini dia jambatan gantungnya.jauhnya.aku memang takut.gayat.


hamboi.sempat posing bila dah sampai penghujungnya.
muka lega dah sampai.hehehe


lecturer yang sporting habis.hehehe


menunggu giliran untuk flying fox

excited je mamat ni.


muka macam cuak je.

kami bersedia.yeay.


1 2 3 terbang.


Finally, majlis penutup,penyampaian hadiah dan sijil penghargaan.juga sesi bergambar.



kat dalam hutan mana ada LCD.so manual pun bole la.hehehe



Green Team.The winner.


blue wave.second place.


oreng.third place.


pinky pinky.4th place.


last but not least,yellow mellow


organizer.orang kuat camp ni.

we are CAs second generation.
sekian sahaja untuk laporan ini.

3 comments:

Jasman said...

wah seronoknya...

Aisyah Ahmad said...

memang seronok.g la sana utk mengalami hdp yg tenang tnpa gangguan.line pun tak da.hehehe

cIk JanNah said...

ya allah tang jambatan gantung tu ngerinyaa...