time is gold

Monday, November 8, 2010

mood come to me please

adoiya sangat malas nak study..
dah rasa pandai sangat lah tu malas nak study..
macam mane nak study..
semua orang sibuk nak balik..
suasana kolej pun rasa sunyi je..
ni ha lagi la terasa hilang mood study..
roomate ak dah nak balek..
ala..tinggal aku sorang-sorang..


benci bila cuti sem..
tinggal kawan..
kena kemas barang..
insya allah lau tak de apa2 next sem kena g puncak alam..
dah tak jumpa member2 kat shah alam..
tinggal kenangan2 lalu..
perpisahan..
aish tak suka betul..

p/s: padahal ada satu paper lagi..tapi combine 2 subject..malasnya..
tapi tak leh..exam 30% je..kena score..
ok2...jom study..

3 comments:

apek poyo said...

rileks..itu semua untuk masa depan...huhuhu..dah habis sok balik laa..den sambut kek umah...hahaha

HATI TERUSIK said...

btl..dalam kemalasan tetap kena stdy..hehehe

Bashtiah said...

Memang dah hujung-hujung ni malas je nak study... Apa-apa pun all the best geng!