time is gold

Sunday, January 29, 2012

Seed Planting Camp.kem tanam pokok ke?


Alhamdulilah.Semuanya berakhir dan selamat sampai di rumah. Cuti bermula. Yiieehaaa.
Kem 3 hari 2 malam memang best. Seriously. Kalau ada lagi aku mesti  mahu join lagi. Kem ini telah dianjurkan oleh Sekretariat Mahasiswa Fakulti (SMF) Hotel dan Pelancongan. Juga dihadiri oleh Change Agent ( CA) dari fakulti lain. CA ini kiranya macam agent yang boleh memberi atau berkongsi idea baru, menyelesaikan masalah di UiTM,Fakulti,Kolej atau apa saja. Dengan kewujudan CA ini memberi faedah kepada pelajar UiTM dan pada masa yang sama untuk mencapai target VC iaitu Zero % Unemployment untuk pelajar yang telah tamat belajar.

Hari pertama

bas masuk separuh je.kalau nak ke Desa Rimba kena naik benda ni.


inilah tempatnya


Group Pink.sesi berkenalan
lunch yang best.ikan patin masak tempoyak


dah pandai makan kena pandai basuh sendiri



sesi perlantikan PM dan TPM

busy discussing

pulau karam.CA tarik kertas tu.kononya taufan dan tsunami.kalau tak pijak kira kalah.

masih bertahan dan CA tak puas hati.dia tolak kitorg.



khusyuk dengar taklimat

aktiviti membuat menara yang kukuh,tinggi dan cantik.memerlukan idea yang kreatif



sesi pembentangan menara
hari kedua akan menyusul.

2 comments:

cik Kartun said...

best nyew @_@

Aisyah Ahmad said...

tahu tak pe.best.tu baru hari pertama.tunggu hari kedua dan ketiga.hehehe